Lielu pārmaiņu un notikumu nedēļa; Nedēļas horoskops visām zodiaka zīmēm no 25. septembra līdz 1. oktobrim

Astroloģiskā prognoze septembra pēdējai nedēļai: pilnmēness, emocionālie viļņi un finansiālās iespējas. Ar astrologu horoskopu strādāja Dzentlmenis.lv žurnālisti.

Septembra pēdējā nedēļa ir pārsteidzošu notikumu laiks

Septembra pēdējā nedēļā debesu ķermeņi mums ir sagatavojuši pārsteidzošus astroloģiskus notikumus, kas ietekmēs mūsu dzīvi un emocionālo stāvokli. Šīs nedēļas galvenie “astroloģiskie varoņi” būs Mēness, Merkurs un Venēra. Izpratīsim, kādas pārmaiņas tie ienesīs katrā zodiaka zīmē.

Pilnmēness Aunā, kas iekritīs nedēļas beigās, sola būt nevis parasts pilnmēness, bet gan īsts supermēness. Šajā laikā Mēness atradīsies vistuvākajā attālumā no Zemes. Šo notikumu dēvē arī par ražas mēnesi, un tas ir saistīts ar pēdējās ražas novākšanu un tradicionālajiem rituāliem. Tomēr ir vērts būt piesardzīgiem, jo septembra pilnmēness Aunā var izraisīt ugunīgas emocijas, kas daudziem palielinās agresiju un nestabilitāti.

Veneras un Urāna kvadrāts 28. un 29. septembrī padarīs mūsu emocionālo noskaņojumu nestabilo un var negatīvi ietekmēt veselību, īpaši tiem, kam ir hroniskas asinsrites, nervu sistēmas un endokrīno dziedzeru problēmas. Arī uzņēmējdarbībā būs krāpšanas un intrigu risks.

Attiecīgi ieteicams samazināt aktivitāti naudas sadales jomā, izvairīties no parādiem un kontrolēt emocijas, lai neveiktu pārsteidzīgas darbības. Personīgajās attiecībās gaidāma konfliktu un emocionālu satricinājumu iespējamība, un mīlestības jomā pat zemes stihijas zīmēm (Vērsis, Jaunava un Mežāzis) vajadzētu būt piesardzīgākiem.

Tomēr ir arī labas ziņas. Merkura un Urāna savuenijums sola pozitīvas pārmaiņas uzņēmējdarbībā un finansēs. Šis ir lielisks laiks, lai sāktu jaunus projektus, optimizētu biznesa procesus un intelektuālo darbību. Turklāt šis ir labs laiks iegādāties elektroniku un sakaru iekārtas, kā arī mainīt savu tēlu un apģērba stilu.

 

Šķir otru lapu, lai iepazītos ar nedēļas prognozi katrai zodiaka zīmei

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment